LI_logo_violet.jpg

Нашите обучителни практики и подходи 

Главната цел на Learn to Integrate е да помогне на българи в тяхната по-бърза интеграция и лесна комуникация, независимо от географското им местоположение и професионална дейност. 

Kristina_fond_blanc.jpg

Френски език и интеграция

Здравейте !

Казвам се Кристина и съм преподавател по френски от 2007 год, като от 2014  год. организирам  курсове в гр. Лион, Франция. 

Педагогическият модел на обучение е изцяло адаптиран спрямо курсистите - тяхната възраст, работна дейност и най-вече професионални проекти за вбъдеще. 

Ivan_pic_edited_edited.jpg

Български народни танци

Здравейте ! Казвам се Иван.

През 2014г. завършвам хореографската паралелка към ХТМУ, специалност "Български танци".

В този момент, като дългогодишен танцьор в различни ансамбли и състави, основавам и развивам фолклорен клуб "Български перли", с който имаме изяви из цялата страна на различни сцени, включително зала-1 на НДК.

Множеството награди от различните участия ме накараха да гледам с ведър поглед в бъдещето и в стремежа все повече да се развиваме и да бъдем полезни и стигнах до идеята за видео-уроци по интернет.

Tanya 2.jpg

Личностно развитие и самоотбрана

Казвам се Таня и съм инструктор по карате и самозащита от 2003 г.              За мен бойното изкуство е съчетание на мекота и твърдост. Високото бойно умение е скрито в това да знаеш кога да проявяваш твърдост и кога да проявяваш мекота.

 

Повече за моята дейност може да откриете тук :

  • Facebook
Iva.jpg

Житейският път към Истината - онлайн книга 

Здравейте, казвам се Ива.  Живея в САЩ от 2007 год. 

Животът в чужбина винаги се съчетава с много вълнения от непредсказуемото бъдеще, но също така, този път, по който сме поели, идва и с много предизвикателства. Разбирайки кои сме ние самите, какъв е смисълът на живота и как нашите действия изграждат нашата реалност, са ключови предпоставки за достигане на Истината. 

С тази малка сбирка от разкази, главният герой предприема същия път като мнозина от нас, задавайки си същите въпроси. 

Надявам се Кутията на Мъдростта да Ви помогне да си отговорите на някои от фундаменталните житейски въпроси.